Cleaning

Professional Services

Ons bedrijf

Perfect Management Services is een bedrijf gespecialiseerd in de schoonmaak van kantoren en alle soorten infrastructurenActief overal in België, Perfect Management Services is de oplossing voor diensten op maat gesneden.

Met ervaring opgedaan gedurende meer dan 10 jaar, Perfect Management Services is ook een team van gekwalificeerde en dynamische professionals die nauwkeurig hun werk uitvoeren.

Perfect Management Services is de volledige schoonmaak van uw werkomgeving. Onze ervaring in alle soorten gebouwen zoals commerciële, industriële ruimtes of ziekenhuizen.

Onze vaardigheid biedt het voordeel van een hoge flexibiliteit van onze medewerkers die zich schikken naar uw planning en uw activiteit.

Perfect Management Services is een breed aanbod van schoonmaakdiensten en technische diensten op maat.

Onze diensten

Perfect Management Services biedt u uitgebreide schoonmaakdiensten voor de reiniging en onderhoud van uw bedrijf. Op maat gekneed, perfect gepersonaliseerd om een dienst dichter bij uw behoeften te verzekeren.

Zowel kantoren, winkels, scholen, openbare gebouwen of ziekenhuizen, Perfect Management Services beschikt over de succesvolle tools om de netheid en hygiëne van uw werkomgeving te waarborgen.

Onze diensten zijn volledig aanpasbaar en omvatten vele voordelen:

Onderhoud en stofzuigen van alle soorten vloeren

Onderhoud van sanitairs en beheer van afval

Onderhoud van meubilair

Reiniging en shampoo van tapijten

 

Schoonmaak van ramen

 

Alle vormen van advies in verband met schoonmaak 

Ons engagement

Perfect Management Services draagt bij aan het welzijn van het werken binnen uw bedrijf. Met een kwaliteitshandvest waarborgtPerfect Management Services dat onderhoud en hygiëne binnen uw bedrijf haar prioriteit is.

Perfect Management Services is eveneens bewust betrokken bij het imago van uw bedrijf en staat garant voor een strikte naleving van de hygiënische normen gegarandeerd door ons professioneel team.

Perfect Management Services is ook een verbintenis tot accurate en efficiënte planning van onderhoudstaken en reiniging. Een grondige schoonmaak waarborgen vereist inzicht, flexibiliteit, efficiëntie en discretie.

Perfect Management Services staat erop om samen met u een geschikte planning te ontwerpen aan een aangepaste prijs in functie van uw persoonlijke activiteit.

Tevrede klanten

Ervaring

Partnership

Contacteer ons

12 + 1 =

Per telefoon of per e-mail: Wij bieden u een gratis bestek aangepast aan uw behoeften.
Perfect Management Services staat ter uwer beschikking en beantwoordt graag uw vragen.

Onze bestekken zijn gratis en vrijblijvend.

Perfect Management Services
308, avenue de Kersbeek
1180 Bruxelles
0477 857 913

Perfect Management Services

Onze andere diensten
Perfect Management Services is werkzaam in andere sectoren:

Gardening

Renovatie